Training details

Training name: SOLIDWORKS Sheet Metal

Training material: SolidWorks

Language: Finnish

Price: 998 € (Ei sisällä ALVia)

Additional Information:

Paikan päällä järjestettäviin koulutuksiimme sisältyy aamiainen, lounas ja kahvi. Verkkokursseihimme sisältyy aina e-kirja. Voit lainata koulutukseen liittyvän SOLIDWORKS käsikirjan paikan päällä järjestettävien koulutusten ajaksi. Jos haluat ostaa oman kirjan, ota yhteyttä PLM Groupin koulutustiimiin.

Location: Turku

Number of days: 2

Time Zone: (GMT+02:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius

Training Dates & Time: 24/09/2024 08:30 - 25/09/2024 16:00

Goal for this course

Koulutus anttaa sinua tekemään tehokkaampaa ohutlevysuunnittelua. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä etuja saavutat kun hyödynnät ohutlevyosien suunnitteluun SOLIDWORKSin ohutlevytyökaluja.

Topics that will be covered
  • Ohutlevytyökalujen esittely

  • Ohutlevyosan mallinnus ohutlevytyökaluilla

  • Importoitujen mallien muunto ohutlevyosiksi

  • Ohutlevyosien painintyökalut

  • Piirustuksien laadinta ohutlevyosista

  • Ohutlevyosien Multibody-mallinnus

Experience required

Sinun tulee olla suorittanut SW Essentials -koulutus ja olet työskennellyt ohjelmistolla osa- ja kokoonpanomallien parissa. Sinun pitäisi tuntea SOLIDWORKS käyttöliittymä, sekä ymmärtää mitä luonnokset ja niiden suhteet tarkoittavat.
Suosittelemme, että aloitat harjoittelemisen SolidProfessorissa katsomalla SOLIDWORKS Essentials for Part Design -tutoriaalin. PLM Groupin palvelusopimusasiakkaana sinulla on pääsy SolidProfessoriin. Onko sinulla kysyttävää tai huolenaiheita osaamistasostasi? Ota meihin yhteyttä, niin opastamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivaan ratkaisun.

Submit Booking/Order